take a walk

Heb slapeloze nachten gehad door een ‘Bluterguss’ en kon dagen niks behalve mijn been in de lucht houden. Nu kan ik weer met krukken lopen en oefeningen doen, om fit te worden voor de laatste wedstrijd eind april in Noorwegen en voor alle andere sporten die ik in de zomer doe.

Met foto’s neem ik je mee met een wandeling en gedachten aan zomersporten die ik net zo graag doe als snowboarden

Deze zomer wil ik me met mijn beste snowboard buddys in Peru vermaken.

Introduction:

The group consists of 3 Professional Snowboard Freeriders; Christian Schnabel, Bas Elhorst, Irian van Helfteren and 1 Filmer Elmar Strottmann

This summer we will climb and snowboard big peaks in Peru followed by surfing the longest waves on the Planet. In between there will be lots of lifestyle and travelling combined with other sports like hiking, longboarding, kayaking, surfing, slack lining . . .

This slideshow requires JavaScript.

About Irian van Helfteren

Professional freerider, Sport teacher, Staatlicher Snowboardlehrer, Snowboardführer (sn guide) and Photographer.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s