Lifestyle & Snowboardtraining

ENGLISCH

Livestyle

I enjoy my lifestyle with lots of sports, traveling, friends, festivals, art, interesting jobs and beautiful nature. But sometimes it is complicated and frustrating, to not find work again or a place to stay, living by friends or in the car. The job I did the last five weeks was boring, I get bored soon and I am bad in it. Finland is beautiful and it was nice to explore a new culture and nature. I have seen white tail sea eagle from 240 cm circling above my had, Moses crossing the street, lots of Islands by kayak and boot picking bijzonder eatable mushrooms and my name made it in the local newspaper after running a orienteering competition (where I wrote about in my last blog). Check the pictures below. But my home is in a country with challenging nature and lots of sun or snow.

Snowboard training days 14 till 18 November.

Soon it is time to enjoy the white powder again. I love to share my passion and offer you four days skills & style lessons in Hintertux inclusive hotel and half pension. In these four days we prepare you for the winter with technique training based on your personal skills, piste and off piste. On request the are also avalanche risk lessons. Overall we will enjoy sharing our passion. It is meant for all boarders and skiers how feel sure on red piste. Date: 14 till 18 November               Price: 725,- Euro per person.

For question Irian van Helfteren: E. irianvh@yahoo.com  ore Michiel de Ruiter T. +31 (0) 30 88 99 011 E. info@ski-madness.com

Enjoy life, keep boarding

NEDERLANDS

Lifestyle

Ik geniet van mijn lifestyle met extreme sporten, reizen, vrienden, festivals, kunst, interessant werk en waanzinnige natuur. Maar soms is het gecompliceerd en frustrerend om weer geen werk te vinden, geen woonplaats te hebben en leven bij vrienden of in de auto. Het werk wat ik afgelopen vijf weken heb gedaan was super saai. Maar het is mooi een nieuwe cultuur en natuur te leren kennen. Ik heb witte staart zee arend boven mijn hoofd zien cirkelen en vissen, eland zien grazen langs de weg, vele kleine eilanden gezien bijzondere eetbare paddenstoelen geplukt en afgelopen week stond mijn naam in de lokale krant vanwege de wedstrijd oriëntering die ik mee gerend heb. Maar waar ik me thuis voel is waar uitdagende natuur is en veel zon, of sneeuw.

Snowboard training van 14 tot 18 november.

Mijn voorbereidingen voor de winter zijn langst begonnen en binnenkort is het weer tijd de snowboards weer uit te pakken. Ik wil graag mijn passie delen en bied een vier daags skills en style programma aan in Hintertux inclusief hotel en halfpension. Tijdens deze dagen bereiden we ons voor op de winter met techniek training gebaseerd op jou persoonlijk niveau op de piste en off piste. Bij behoefte komt ook lawinekunde aan bod . We zullen samen genieten van het eerste winterse gevoel. Deze dagen zijn bedoelt voor alle snowboarders en skiërs die zich zeker voelen op de rode piste.

Datum: van 14 tot 18 November            Prijs: 725,-per persoon.

Voor vragen mail mij: E. irianvh@yahoo.com of Michiel de Ruiter T. +31 (0) 30 88 99 011 E. info@ski-madness.com

Enjoy life, keep boarding

Diese Diashow benötigt JavaScript.

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s