heli boarden Canada & reindeer meat

EN

The first World Freeride Tour competition I will ride 7 till 12 January in Revelstoke, Canada. Direct after the competition I will go three days heliboarding in Revelstoke sponsored by CMH. This will be a huge experience for me. Thanks to CMH.

I’ve been eating delicious fresh fish and moose meet hunted on the island where I live. I have been vegetarian since I was born, since a few years I made some exceptions for good and local meet. I’m still against the way and the quantity we eat meet.

I don’t eat the ordinarily meat because of my own health, the health of other people in the world, the quality life of animals, to save the nature and because there is lots of delicious vegetarian meals. Enough reason to be vegetarian or to eat less meat but quality meat. http://www.flex.com/~jai/articles/101.html

I started with a new sport: orienteering. With a map and a compass you have to make fast as possible a parcour from points hidden in the forest. I have a good feeling for orienteering in the mountains, but in a dense forest it is a different story. Last week I used one hour for 3 KM. Tomorrow I will run my first competition at one of the thousands island if Finland …

NL

De eerste Freeride World Tour competitie vindt plaats van 7 tot 12 januari in Revelstoke, Canada. Direct na de wedstrijd ga ik drie dagen heli boarden in Revelstoke, met dank aan mijn sponsor CMH.

Ik heb heerlijk lokaal vers vis en eland gegeten van het eiland waar ik woon. Ik ben vegetariër vanaf mijn geboorte maar sinds een paar jaar maak ik wel eens een uitzondering voor goed en lokaal vlees. Maar ik ben tegenstander van de hoeveelheid waarop vlees word gegeten.

Ik eet niet het ‘gewone supermarkt’ vlees voor mijn eigen gezondheid, de gezondheid van de mensheid, de kwaliteit van het leven van de dieren, voor de natuur en omdat er ook heerlijke vegetarische gerechten bestaan. Genoeg reden om geen of minder vlees maar kwaliteit vlees te eten. http://www.flex.com/~jai/articles/101.html

Afgelopen weken ben ik een nieuwe sport begonnen; oriëntering. Het doel is een parkoers dwars door het bos, gemarkeerd met punten, zo snel mogelijk af te leggen met behulp van een kaart en kompas. In de bergen ben ik erg goed in oriënteren maar in het dichte bos is het totaal anders, laats had ik over een uur nodig voor 3KM. Morgen ren ik mijn eerste wedstrijd op een van de tienduizend eilanden hier in Finland…

Diese Diashow benötigt JavaScript.

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s