Steinbock Party

 

Gister hadden we een gnarly midseason Steinbock party. Elmar had 40 minuten film en foto materiaal gesneden van de Steinbocks aller tijden. Super mooie en gnarly beelden, Elmar is echt een talent en perfectionist in zijn vak. Check een paar van zijn opnames op: http://www.facebook.com/GnarlbergSteinbocks?ref=ts#!/GnarlbergSteinbocks?sk=app_224795090883937

We hadden een goede party met legends boarders zoals Janne Eronen uit Finland, Teton Gravity uit Californie en meer. Voor de tijd  dat we naar huis reden had het 30 cm gesneewd. Ik vertok met 7 mensen in de auto maar na 5 minuten zat een op het dak een hing rechts en drie hingen achter de auto. Plezier met sneeuw…

Vandaag weer vroeg op, we waren boarden met de pro boarders uit Finland en de legends uit Californie. Vanochtend lag er al een meter verse sneeuw en het heeft niet opgehouden met sneeuwen. De hele dag stijle afdalingen door het bos. Door de kou is de sneeuw zo licht dat je na elke bocht even niks ziet. Het werd nog extremer toen we chinees downhill runs gingen rijden: massa start, en wie het laatst beneden is moet de nuggets betalen.

Vandaag is zelfs bij ons een lawine over de autobaan gegaan.

Btw. Check the Deep voor een een hoop foto’s en interview, en een hele mooie cover picture.

Diese Diashow benötigt JavaScript.

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s