good job, heliboarden

Afgelopen dagen waren druk. Twee dagen winter ISPO in Munchen waar alle merken die ook maar iets met wintersport te maken hebben te vinden zijn. Bas Elhorst en Christian Schnabel en ik hebben grote plannen voor de zomer en op de ISPO hebben we een hoop goede contacten gelecht. Ook hebben we natuurlijk onze eigen sponsoren bezocht. Ik o.a. Poc, Volcom en Nitro die mij verzorgd met goede boardjes. Momentan rijd ik de Abarth met een kleine schorpioen in het midden. Ik ben ook schorpioen.

Gister en vandaag gidsen. Gister heliboarden met mijn gasten, Michiel Rotgans was er ook bij en heeft prachtige foto’s gemaakt. De zon kwam net boven de wolken uit en hier en daar een beetje mist maakte het allemaal nog specialer. Heliboarden en de hele dag de beste freeride afdalingen boarden is een job waar ik voor een paar jaar alleen nog maar van droomde.

Morgen vroeg rijd ik naar Hochfügen voor een 4 sterren wedstrijd. Morgen is face bezichtiging overmargen de wedstrijd.

Diese Diashow benötigt JavaScript.

 

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s