Steinbocks

Diese Diashow benötigt JavaScript.

Vandaag een relax dag gehad. Dus geen stoere verhalen van uit het Freeride Team: Gnarlberg Steinbocks. Vanochtend hout gehakt en de kachel aangemaakt, al het bezoek wat hiet regelmatig is gewekt en de hele dag chillen, mails checken, lekker eten en films kijken in onze home cinema.

Maar ik zal in het kort mijn crazy collega Steinbocks voorstellen die wanneer ze niet in de sneeuw zijn net zo gnarly zijn als op hun Board of Ski’s.

 

Christian Schnabel uit Oostenrijk. Staatliche Snowboardleraar en Führer, rijd mee met in de wereld top van het freeriden: de Freeride World Tour. Van Chris kan je altijd onverwachts orginele en gnarly grappen verwachten. Bv. Dat hij een groep touristen skiers aanspreekt als zijn schapen en naar een skilift leid. Zo overtuigend dat het ook nog lukt.

 

Bas Elhorst uit Nederland. Staatliche Snowboardleraar en Führer. Bas kennen jullie al van de NL snowboardbladen. Toen ik de eerste keer met hem reed kon ik niet geloven dat hij nederlander is. Snel, solide en schrikt niet terug van extreem terein of een dikke klif.

 

Juan Bergada, skier uit Argentinie. Juan is de jongste en roteerd het hardst zijn dubbele flips in verschillende richtingen van grote klifs. Hij heeft al meerdere big mountain wedstrijden op zijn naam staan. Juan heeft zijn down dagen maar is meestal druk als een jonge hond zowel overdag als snachts, altijd met style.

 

Elmar Strotmann onze filmer uit Duitsland. Elmar geniet elke dag zijn dosis kofie sigaretten en bier,  het lukt hem elke dag met ons overgemotieveerde boarders en skier ergens een berg op te klimmen voor film opnames. Hij is een kunstenaar en perfectionist in zijn vak. Hij kan zich weken met zijn computer opsluiten tot de opnames precies samengesneden zijn zoals hij wilt.

 

Ik zelf ben de saaie dude die er alleen maar bij is omdat ik het cool vind erbij te horen. Binnenkort vinden jullie een groot interview met foto’s  van mij in het magazine de Deep.

 

Wanne see Gnarly Steinbock clip? Check http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003261191918 to see our clip‘We wanne Rock’

Binnenkort komen meer foto s

 

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s