wedstrijd la clusaz

This slideshow requires JavaScript.

Hi

Laatste dagen was ik in La Clusaz voor een 4* FWQ bick mountain contest Radikal Ride. I ripped the shit out of it haha, in de qualy een technische couloir die eindigde op een klif en een dikke 360 over een natural hit. In de finale bovenste helft zeer stijl en moelijk terein een enorme klif, in het onderste deel even mijn lijn verloren daardoor een duble klif gemist, maar vloeiend geeindigd met freestyle over een veld met rotsen, zeker acht naturel hits achter elkaar. 2e plaats. http://www.laclusaz-radikal.com/radikal-1.html

Nu weer thuis vol gas boarden en filmen met mijn Gnarlberg Steinbock colegashttp://www.facebook.com/GnarlbergSteinbocks , elke dag weer nieuwe hikes en afdalingen. Vandaag een z e e e e r bijzondere, untracked beautyful terain vol met natural hits, feels like flying. Onderweg nog een horde herten tegengekomen.

Volgende week wedstrijd in Zwitserland.

Über Irian van Helfteren

Professional freerider, Sport teacher, Staatlicher Snowboardlehrer, Snowboardführer (sn guide) and Photographer.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s