wedstrijd la clusaz

Diese Diashow benötigt JavaScript.

Hi

Laatste dagen was ik in La Clusaz voor een 4* FWQ bick mountain contest Radikal Ride. I ripped the shit out of it haha, in de qualy een technische couloir die eindigde op een klif en een dikke 360 over een natural hit. In de finale bovenste helft zeer stijl en moelijk terein een enorme klif, in het onderste deel even mijn lijn verloren daardoor een duble klif gemist, maar vloeiend geeindigd met freestyle over een veld met rotsen, zeker acht naturel hits achter elkaar. 2e plaats. http://www.laclusaz-radikal.com/radikal-1.html

Nu weer thuis vol gas boarden en filmen met mijn Gnarlberg Steinbock colegashttp://www.facebook.com/GnarlbergSteinbocks , elke dag weer nieuwe hikes en afdalingen. Vandaag een z e e e e r bijzondere, untracked beautyful terain vol met natural hits, feels like flying. Onderweg nog een horde herten tegengekomen.

Volgende week wedstrijd in Zwitserland.

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s