popcorn

Ik hoef jullie niks te vertellen, sneeuw komt als dikke popcorn naar beneden. Ik heb waanzinnige poeder dagen achter de rug. Gister in de ochtend zon de Albona beklommen (de liften in Arlberg zijn gedeeltelijk nog gesloten) voor de 1st track in de 1000 hoogtemeter classic run naar Stuben. Daarop volgende de een na de andere onverspoorde threerun en couloir. In een van mijn favorieten stijle couloirs, die zo smal word dat bochten gedeeltelijk onmogenlijk zijn zagen we steenbokken hiken. We live in a beautiful world.

Afgelopen weekend was ik in Kaprun waar ik back country clinics gaf voor Powder Play. De clinics gingen o.a. over: ‘hoe vind ik mijn lijn, hoe bereid ik mij erop voor en via welke route kom ik er.

Wellicht heb je onze trailer http://vimeo.com/32631944 gezien, bekijk ook foto’s van mijn collega ‘Steinbocks’ en word fan via facbook van de Gnarlberg Steinbocks: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003261191918

Über Irian van Helfteren

Professional freerider, Sport teacher, Staatlicher Snowboardlehrer, Snowboardführer (sn guide) and Photographer.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s