popcorn

Ik hoef jullie niks te vertellen, sneeuw komt als dikke popcorn naar beneden. Ik heb waanzinnige poeder dagen achter de rug. Gister in de ochtend zon de Albona beklommen (de liften in Arlberg zijn gedeeltelijk nog gesloten) voor de 1st track in de 1000 hoogtemeter classic run naar Stuben. Daarop volgende de een na de andere onverspoorde threerun en couloir. In een van mijn favorieten stijle couloirs, die zo smal word dat bochten gedeeltelijk onmogenlijk zijn zagen we steenbokken hiken. We live in a beautiful world.

Afgelopen weekend was ik in Kaprun waar ik back country clinics gaf voor Powder Play. De clinics gingen o.a. over: ‘hoe vind ik mijn lijn, hoe bereid ik mij erop voor en via welke route kom ik er.

Wellicht heb je onze trailer http://vimeo.com/32631944 gezien, bekijk ook foto’s van mijn collega ‘Steinbocks’ en word fan via facbook van de Gnarlberg Steinbocks: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003261191918

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s