Poeder turns

De eerste poeder turns zijn gemaakt, lekker shredden op onze homeberg. Maar voor het betere freeriden hebben we nog meer sneeuw nodig we gebruiken de tijd voor voorbereidingen te treffen v.d. Winter: Kaarten en foto’s bekijken voor nieuwe en nog extremere afdalingen, ideen voor onze nieuwe freeride film, en promotie werk voor onze film ‘By fair means’. De trailer hebben we deze week in het freeride-festival in Innsbruck laten zien, was een groot succes. Vol verwachting klopt ons hard, met Kerstmis komt hij uit. http://vimeo.com/32631944

Ook heb ik tijd genomen om ouwe foto’s die ik in de laatste jaren heb gemaakt in een nieuw jasje te steken. Een paar zijn te zien onder galery, pictures by irian (de lijn op foto C was mijn laatste lijn afgelopen voorjaar).

About Irian van Helfteren

Professional freerider, Sport teacher, Staatlicher Snowboardlehrer, Snowboardführer (sn guide) and Photographer.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s