Poeder turns

De eerste poeder turns zijn gemaakt, lekker shredden op onze homeberg. Maar voor het betere freeriden hebben we nog meer sneeuw nodig we gebruiken de tijd voor voorbereidingen te treffen v.d. Winter: Kaarten en foto’s bekijken voor nieuwe en nog extremere afdalingen, ideen voor onze nieuwe freeride film, en promotie werk voor onze film ‚By fair means‘. De trailer hebben we deze week in het freeride-festival in Innsbruck laten zien, was een groot succes. Vol verwachting klopt ons hard, met Kerstmis komt hij uit. http://vimeo.com/32631944

Ook heb ik tijd genomen om ouwe foto’s die ik in de laatste jaren heb gemaakt in een nieuw jasje te steken. Een paar zijn te zien onder galery, pictures by irian (de lijn op foto C was mijn laatste lijn afgelopen voorjaar).

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s