Wereld als een circus

For Netherlands see below.

I have been 4 days in Holland to see sponsors and show our movie By Fair Means at the freeride festival in Amsterdam. Tahks to my sponsors Mountain Heard Wear, BCA, Volcom, Poc and 10 peaks for the good stuff I got.

Now I’m back at my apartment in Langen am Arlberg. 10 till 40 cm new snow since one week… Since for days I’m riding pillows, couloirs and threeruns with massive snow. My knee is still hurting from the surgery but can’t stop me schreding deep powpow.

WORLD AS A CIRCUS

Since I was a little boy I had a wish: working in a Circus, traveling with friends, flying trapeze, joggling and all you can see in the circus. Training with discipline, creative searching to limits of our body.

This wish became obscured, I thought there are more important things to do in life. But I find out that our goal is to be happy and satisfied and to share this. Now I’m 30 years old, travelled a lot, had interested jobs and was always searching for extreme nature and feel it by doing extreem sports like climbing, wild water kajaking, down-hill and freeriding. Now I’m in the Freeride World Tour and with my buddy’s in the super movie By Fair Means.

My wish to work in a circus came through, with all ups and downs. The only different is that the circus tent changed into a world. Please vote for me before 15 December so I get a change to get travel budget from O Neill Thanks: https://apps.facebook.com/oneill_the_hunt/?profile=10181080&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=earned&utm_content=vote&utm_campaign=toa_thehunt_2012

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_____________________________________________________________________

Nederlands

Ik was vier dagen in Nederland om sponsoren te bezoeken en onze film ‘By Fair Means’ te presenteren tijdens het freeride festival georganiseerd van wepowder in Amsterdam. Daarnaast een snel bezoek bij vrienden, mijn zus in Haarlem en mijn broer in Freiburg (zuid Duitsland).

Dank aan mijn sponsoren Mountain Hardwear, BCA, Volcom Poc en 10 Peaks handschoenen die mij hele mooie spulletjes hebben meegegeven.

Nu ben ik terug in mijn appartementje in het ‘schneelog’ van Oostenrijk, Langen am Arlberg. Er licht er dagelijks tussen 10 en 40 cm verse sneeuw voor de deur. Sinds vier dagen rijd ik weer poedervelden, threeruns, pilow lines en couloirs, hard, maar met pijn aan mijn voor kort geopereerde knie. Winter 2013 is begonnen, zie foto’s.

Wereld als een circus

Sinds kleine jongen had ik een wens: werken in een groot circus. Reizen met vrienden, vliegen in de trapeze, jongleren en wat nog alles te zien is in een circus. Gedisciplineerd trainen en creatief opzoek naar de limieten waartoe wij in staat zijn.

Deze wens vervaagde, ik dacht dat er belangrijkere dingen te doen zijn in het leven. Maar ik kwam erachter dat het doel is gelukkig en tevreden te zijn in het leven en dit te delen. Nu ben ik 30 jaar, heb veel gereisd, veel uitdagende en interessante jobs gehad en was altijd op zoek naar extreme natuur en verbintenis door ‘extreem’ sport. Ik rijd in de Freeride World Tour en ben in de super movie By Fair means met de Steinbocks.

Mijn wens in een circus te werken is uitgekomen, met al zijn ups en downs. Het enige verschil is dat de circustent zich veranderd heeft in een wereldbol. Stem voor 15 december op mij zodat ik een kasn heb op een reizenbudget voor de Freeride World Tour. https://apps.facebook.com/oneill_the_hunt/?profile=10181080&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=earned&utm_content=vote&utm_campaign=toa_thehunt_2012

THANKS

amsterdam web pow 3 web nl 3

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s