boarding again

Last days where very good, making sluf and wet snow avalanches and trying to ride them. My knee is ok long as I don’t jump. Tomorrow morning I leave by car to Norwegian for the competition. After that I will fly to Paris to visit friends

 

Ik heb er weer aan het snowboarden. Afgelopen dagen waren te gek, sluf en natsneeuwlawines maken en dan proberen deze te boarden. Ik kan boarden maar nog geen klifs springen.

Mijn knie is licht ontstoken van de overbelasting maar morgen vertrek ik naar Noorwegen met de auto dus mijn knie heeft drie dagen rust. 19e is de eerste wedstrijddag. 23e vlieg ik dan naar Parijs vrienden bezoeken. Waarschijnlijk dat ik dan ook mijn ouders in zuid Frankrijk bezoek om daar de badkamer af te maken in een huisje wat ik daar samen met mijn vader heb gebouwd.

Hopelijk vind ik nog betaald werk voor ik naar zuid Amerika vlieg.

This slideshow requires JavaScript.

 

Über Irian van Helfteren

Professional freerider, Sport teacher, Staatlicher Snowboardlehrer, Snowboardführer (sn guide) and Photographer.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s