boarding again

Last days where very good, making sluf and wet snow avalanches and trying to ride them. My knee is ok long as I don’t jump. Tomorrow morning I leave by car to Norwegian for the competition. After that I will fly to Paris to visit friends

 

Ik heb er weer aan het snowboarden. Afgelopen dagen waren te gek, sluf en natsneeuwlawines maken en dan proberen deze te boarden. Ik kan boarden maar nog geen klifs springen.

Mijn knie is licht ontstoken van de overbelasting maar morgen vertrek ik naar Noorwegen met de auto dus mijn knie heeft drie dagen rust. 19e is de eerste wedstrijddag. 23e vlieg ik dan naar Parijs vrienden bezoeken. Waarschijnlijk dat ik dan ook mijn ouders in zuid Frankrijk bezoek om daar de badkamer af te maken in een huisje wat ik daar samen met mijn vader heb gebouwd.

Hopelijk vind ik nog betaald werk voor ik naar zuid Amerika vlieg.

Diese Diashow benötigt JavaScript.

 

Über Irian van Helfteren

Freeride Guiding, Freeride Camps, Snowboard Teacher, Avalanche Safety Training, Splitboard Touren.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s